Яхавит написа:
- Двери Бг е трябвало да изглеждат по определен начин в конфонтацията и със сектантите (като втора линия в спора срещу нея)
Нямам никаква представа дали е така, нито ме интересува. Това е просто шум от жени, които никой вече не уважава и слуша. Пиша, крои, плете ... и най-накрая аз пиша абсолютно небрежна смешка, която събира рекорден рейтинг:
http://www.dveri.bg/content/view/11273/64/ Как си обясняваш тази оценка на потребителите за един материал, който не е нищо особено? Просто на хората им е писнало да се занимават с въпросната особа.
Единственият проблем, който виждам е, че обществото чува точно тези "звезди", защото те са най-шумните и без да им мигне окото асоцират себе си с Църквата. А да си звезда, да ходиш по ток-шоута - това осмисля живота! Номерът наистина работи: хората най-добросъвестно се опитват да се вслушат в думите им от уважение към Църквата... и в крайна сметка свиват рамене в недоумение. Но пак не могат да усетят празнотата... очакват да са чули някаква невероятна мъдрост, която просто умът им не може да осмисли! Само на интуитивно ниво усещет, че нещо не е наред.
Говоря абсолютно сериозно, наблюдавал съм го няколко пъти, не само с Деси, но и с други "капацитети".