Яхавит написа:
Приятелят ти Сивов обгазява плахите остатъци от богословие - от "теологията" на Главев, през чадата на Роуз... Каква е причината за паритета, който наблюдавам, Косьо? Или не виждате какъв отровител е тоя предприемач?!?
За теб е отровител, защото си го превръщал в кумир, без изобщо да го питаш - разрешава ли ти и честно ли е спрямо него. Аз лично с "Покров" не съм имал вземане-даване от 7 години и не виждам, защо трябва да вземам отношение.
Аз съм си аз, не съм "Двери". Та кой иска това от мен - да се занимавам с Пламен Сивов? Ти ли? Или жена ми? Или моят мениждър в компанията ми?
Доколкото до поезията на Сивов, общо взето ми харесва, което мога да кажа за много, много малко съвременни поети. Освен това "Омофор" (доколкото го има) все още е свестно издателство.
Имаш ли нещо против Пламен Сивов - пиши статия. Но знаеш какви са изискванията в "Двери" - статията ти трябва да бъде добра и на място. Някой да те спира? Но естествено и засегнатата страна ще получи право на отговор. Както (BTW) дядо Николай винаги би имал правото на отговор в Двери. Стига да си го поиска лично, а не чрез посредници.
А сега вземи и се отегли малко от дискусията, моля, това е публичен форум, а не детска градина и личните отношения между А и Б са супер-досадни за аудиторията.